ஸ்ரீ கோபால விம்ஶதி
[ sri gOpAla vimshathi ]
Audio
ஸ்ரீ பூஸ்துதி
[ sri BhUsthuthi ]
ஸ்ரீ தேவநாத பஞ்சாஶத்
[ sri devanAtha panchAshat ]
ஶ்ரீ ஹயக்ரீவ ஸ்தோத்ரம்
[ sri hayagrIva stOtram ]
Audio (1-6)
Video (1-6)
ஸ்ரீ தஶாவதார ஸ்தோத்ரம்
(sri dashAvathAra stotram)
Video
ஶ்ரீமத் பகவத் கீதை
[ srimad Bhagavad gItA ]
ஶ்ரீ வரதராஜ பஞ்சாஶத்
[ sri varadarAja panchAshat ]
ஶ்ரீ மஹாவீர வைபவம் பாராயணம்
Mahaveera Vaibhavam aka Sri Raghuveera Gadyam recital
भरतभर: (Bharata Bhara)
ஶ்ரீமத் ராமாயணாநுபவம்
(Srimad Ramayana Anubhava Series)
Maharishi Valmiki's
Srimad Ramayana
ஸ்ரீ மந்த்ரராஜபத ஸ்தோத்ரம்
(mantra rAja pada stOtram)
ஸ்ரீ இராமானுஜ சதுஶ்ஶ்லோகீ -
srI rAmAnuja catusslOki
Swami ananthAzhvAn’s श्रीरामानुज चतु:श्लोकी
thiruppAvai SAMSKRITA Upanyasams
கோதா ஸ்துதி (Goda Stuti)
गोदावचस्सुधा (gOdA vacassudhA)
2022-23 Dhanur mAsa thiruppAvai Upanyasams in Sanskrit
பராங்குஶ அஷ்டகம் - Sri parAnkusa Ashtakam Upanyasams
विश्वगुणादर्शचम्पूः (श्रीवेङ्कटाध्वरी अनुग्रहीतम्) = விஶ்வ குணா தர்ஶ சம்பு