திருப்பாவை உபந்யாஸங்கள்
(thiruppAvai)
[ 2017 - 2018 ]
Audio - All Parts
Video - All Parts
ஸ்ரீ அஷ்டபுஜாஷ்டகம்
(sri aShtaBujAshtakam)
Audio
Video
[ 2015 - 2016 ]
Audio & Video
ஸ்ரீ வைராக்ய பஞ்சகம்
(sri vairAgya panchakam)
பிராட்டி வைபவம்
(ThayAr vaiBhavam)
ஸ்ரீ முகுந்த மாலா
(sri mukunda mAla)
ஸ்ரீ ந்யாஸ தஶகம்
(sri nyasa daShakam)
ஸ்ரீமத் ராமாயணம்
(srimad rAmAyanam)
ஸ்ரீ ஸுதர்ஶன அஷ்டகம்
(sri sudharshanAshtakam)
ஸ்ரீ தஶாவதார ஸ்தோத்ரம்
(sri dashAvathAra stotram)
ஸ்ரீ யதிராஜ ஸப்ததி
(sri yathirAja sapthathi)
ஸ்ரீ கோதா ஸ்துதி
(sri godA sthuthi)
வால்மீகி இராமாயணத்தில் சரணாகதி
(sharanagathi in rAmAyana)
ஸ்ரீமத் ராமாயணம் 2020
Sri Raghuveera Gadya Upanyasams
ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ பக்தி ஸாம்ராஜ்யம்
Sri Nrusimha Vaibhavam
2020 Sri Nrusimha Jayanthi Celebrations
திருப்பாவையும் வேதாந்த தத்வார்த்தங்களும்
thiruppAvaiyum vEdAnta tatvArthangaLum